D’Olde Melkfabriek Terwolde

Op een mooie en historisch plek centraal gelegen in Terwolde is in 2021 een flexwerk en vergader locatie ontwikkeld. Niet alleen flexwerken in Terwolde maar de ruimte bied ook kantoor aan verschillende plaatselijke en regionale ondernemers. Er is flink uitgepakt om deze prachtige oude melkfabriek opnieuw te laten floreren zonder afbreuk te doen aan de historie. Intermontage in Terwolde is de eigenaar van dit pand, zij hebben een waar kunstwerk geleverd! De bouw en inrichting is zoveel mogelijk circulair gedaan. Daar hoort natuurlijk een passend logo bij met een verwijzing naar de periode waarin de melkfabriek hoogtij vierde.

D’Olde Melkfabriek in Terwolde het het paradepaardje van het dorp. Werken in de groenste gemeente van Europa en in een van de oudste dorpskernen langs de IJssel, waar je de rust van het platteland ervaart en volop ruimte aanwezig is voor jouw onderneming.

Gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen met zowel de A1 als A50 op 10 minuten rijden afstand, bieden wij prachtige werkplekken in het cultuurhistorische pand d’Olde Melkfabriek.

Waar vroeger de boeren hun melk aanboden, waar de vele liters werden verhandeld & verwerkt en Terwolde bol stond van de bedrijvigheid, brengen de gebruikers van d’Olde Melkfabriek opnieuw leven in de brouwerij!

Adem de sfeer van toen met knipogen naar het verleden, waarbij een frisse kijk op het werkbare leven van heden ervoor zorgen, dat je ’s morgens graag de eerste bent die de deuren opent. Je eigen kantoor, aanschuiven bij een flexibele werkplek of stoeltje draaien op een flitsplek. Waar werk, maar ook ontspanning en ontmoeting centraal staan.