Leadview

Het toverwoord van deze tijd is ‘IMPACT’. Maar wat betékent het? En als je weet wat het is wil jij daarna weten of je voldoende impact maakt?

Wat bedoelen we met ‘impact’?

Het is allereerst belangrijk om te weten wat we zelf nu eigenlijk bedoelen met het begrip ‘impact’. Daarom onze eigenwijze definitie op blikpact: Het effect van jullie uitstraling die jullie hebben bij relaties! Impact gaat dus over de indirecte effecten van jullie uitstraling op jullie relaties.

Nu je weet wat het begrip impact inhoudt, kun je aan de gang met onze impact-wijzer. Door de impact-wijzer in te vullen wordt je even aan het denken gezet op welke manieren jullie impact maken. Ook geeft de scan een uitkomst en antwoord op de vraag; maken we voldoende positieve impact bij onze doelgroep.

Als reclamebureau hebben wij het team van Leadview verrast met een nieuwe website. Deze hebben we voorzien van een heldere structuur zodat de bezoekers direct kunnen zien waar deze specialisten zich mee bezig houden.

Naast deze website ondersteunen wij Leadview ook met de vindbaarheid van deze nieuwe website, want een website hebben is stap 1. Goed gevonden worden is stap 2. En vaak wordt hier niet veel aandacht aan besteed terwijl dit enorm belangrijk is. Kijk anders eens op onze ‘zelf aan de slag met SEO‘ pagina. Hier geven we wat tips die je zelf goed kunt inzetten voor jouw website. Wat nog slimmer is? Blik Reclame jouw SEO laten verzorgen. Wij hebben de know-how om jouw website hoger in Google te laten komen.