Nostimos Letselschade

Als letselschade deskundigen is een website van groot belang. Via je website kun je heel veel informatie die mensen die een ongeluk hebben gehad eenvoudig delen. Blik Reclame werd door Nostimos Letschelschade benaderd met de vraag naar een goede responsive website die eenvoudig aan te passen is door de medewerkers van Nostimos Letselschade zelf. Met onze WordPress maatwerk oplossing hebben wij ervoor gezorgd dat de volgende zaken eenvoudig en snel te realiseren zijn.

  • Aanpassingen doorvoeren
  • FAQ (Frequently asked questions) invoeren, zodat de gebruikers eenvoudig vragen beantwoord kunnen krijgen.
  • Teamleden toevoegen en verwijderen
  • Informatie pagina’s aanmaken

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de website als multi-site ontwikkeld is. HIerdoor kan de hele website meertalig opgebouwd worden. Voor Nostimos Letselschade hebben we gekozen voor de talen Nederlands, Engels en Pools.

Aangezien er veel poolse werkers in Nederland werkzaam zijn die ook risico’s lopen tijdens het werk is dit een doelgroep die absoluut geholpen moet worden. Nostimos Letselschade helpt hiermee.

Nieuwsgierig naar de website? Bekijk hem hier

Ook op zoek naar een Maatwerk WordPress meerlalige website? Neem snel contact op.

Meer weten over Nostimos Letselschade?

Nostimos dé letselschadedeskundigen

Nostimos behartigt de belangen van personen die buiten hun schuld gewond zijn geraakt als gevolg van een ongeval of ongeluk. Ook van nabestaanden van personen die als gevolg van een dergelijk ongeval zijn overleden.

We helpen – voor u kosteloos – bij het vaststellen van de schuldvraag, bij het bepalen van de schadeclaim en het verzorgen van de schadeclaim.

Met ruim 30 jaar ervaring doen wij dit niet alleen heel deskundig, maar ook op een persoonlijke wijze. U staat als persoon echt op de eerste plaats. Wij komen, desgewenst, dan ook bij u thuis om de zaken rustig door te spreken.

Dit resulteert zowel in een rechtvaardige schadevergoeding als in een zeer hoge klanttevredenheid.

Hebt u als particulier, werkgever of intermediair te maken met de afwikkeling van letselschade? Dan komen de letselschade experts van Nostimos graag voor u in actie voor gespecialiseerde belangenbehartiging op maat.

Uiteraard werkt Nostimos onafhankelijk en conform het Register Letselschade .

Benieuwd wat Nostimos voor u als particulierwerkgever of assurantie-adviseur op het gebied van letselschade advies kan betekenen?

Website Nostimos

Nostimos Letselschade

Merkontwikkeling
Website Nostimos