Blik Reclame bouwt online platforms

Wij mochten onder andere het online platform van startersdagen.com ontwikkelen. Van ontwerp tot de uitvoering.

Startersdagen.com brengt ervaren ondernemers en startend ondernemers bij elkaar. Alles draait daarbij om het delen van kennis, netwerken en inspiratie opdoen. Eén van de belangrijkste manieren waarop ze dat mogelijk maken, is door het organiseren van Startersdagen.

Natuurlijk kunnen wij het ook niet laten om af en toe een beurs te bezoeken en startende ondernemers te informeren over de online mogelijkheden.

Andere voorbeelden van online platforms zijn:

www.jouwlaatstelevensfase.nl

www.businessevenementen.com

www.sollicitatiemarkt.nl

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op

 

 

Online Platform Startersdagen

Blik Reclame bouwt online platforms

Merkontwikkeling

Waarom kan een digitaal platform ook voor jou werken?

Bol.com, Airbnb, Uber, Spotify, Picnic en natuurlijk Marketingfacts: allemaal bekende platformen die de afgelopen jaren ongekend groot en succesvol zijn geworden. Maar wist je dat elke organisatie voordeel kan halen uit een eigen digitaal platform? Of je nu een dienst aan wilt bieden aan je medewerkers of klanten, binnen het MKB of een grote maatschappelijke organisatie.

Een platform heeft als doel om een dienst te leveren aan gebruikers. Dit gebeurt door verschillende databronnen, systemen en mensen met elkaar te verbinden.

Platforms kunnen dus voor verschillende soorten diensten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan social media, persoonlijke klantomgevingen (MijnKPN), bedrijfsprocessen (SAP), streamingdiensten (Netflix, Spotify), e-commerce (Bol.com, Picnic) en mobiliteit (Uber).

Droom groot, begin klein

Nog niet overtuigd dat een platform geschikt is voor jouw organisatie? Of bang dat het een hele grote investering vraagt? Het mooie is dat platforms helemaal niet duur of complex hoeven te zijn. Je kunt namelijk klein beginnen en eenvoudig opschalen. Zo zijn digitale platforms interessant voor allerlei organisaties, van groot tot klein. Nu en in de toekomst.