Van Dijk Signmakers

Het opzetten van een communicatietraject, huisstijl en website voor Van Dijk Signmakers, een prachtopdracht. Na de vormgeving van het communicatie concept zijn we aan de slag gegaan met de website. Ruimte voor inspiratie en producten overzicht was de wens van deze klant. Een heldere WordPress website die goed vindbaar is met veel fotomateriaal. Onze klant wist heel goed te verwoorden wat hij wilde uitstralen, dus dat handen en voeten geven was uiteindelijk een mooie uitdaging.

Een professionele huisstijl is een goed begin. Om onder de aandacht te komen en blijven is actie nodig. Samen met u bepalen wij de strategie om nieuwe klanten te bereiken. Hiervoor zetten we alle mogelijke moderne middelen in. Laat ons creatieve brein kraken voor de mooiste en pakkendste concepten.

Nieuwsgierig geworden naar de website? Bekijk hem hier

Van Dijk Signmakers ging u voor. Zoekt u ook een nieuwe uitstraling die wel wat voor je doet? Neem dan contact met ons op

Website Van Dijk Signmakers

Van Dijk Signmakers

Merkontwikkeling

Wie is Van Dijk Signmakers

Met meer dan 20 jaar ervaring, vakmanschap en gedrevenheid is Van Dijk Signmakers dé specialist op het gebied van in- en outdoor signing. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het aanbrengen of monteren van gevelreclame, fotobehang, autobelettering, airtex of full colour textielframes. Van Dijk Signmakers doet het. Professioneel en netjes. Door gedreven ondernemerschap, korte lijnen en goede samenwerking onderscheiden ze zich van de rest.

Rick van Dijk, eigenaar, heeft door de jaren gevestigde naam opgebouwd. Bij Van Dijk Signmakers zetten ze net dat stapje extra om onze klanten te ontzorgen. Ze denken met je mee als het gaat over het vergroten van je zichtbaarheid. We durven kritisch te zijn en vragen te stellen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in hun portfolio.