Creatieve communicatie

Een logo, huisstijl, verkeersbord, folder, flyer, poster… alles is voorzien van een grafisch ontwerp. Met gevoel voor kleur, verhoudingen maar vooral van communicatie verzorgt Blik Reclame met veel enthousiasme het grafisch ontwerp van alle mogelijke middelen.

Of onze klanten al een idee hebben of compleet blanco bij ons kantoor op de koffie komen. Blik Reclame neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant. Wat hierbij vooral ook erg belangrijk is is het doel van het middel.. Wat wil je bereiken met deze uiting? Gewapend met het gewenste doel gaan onze creatieven op onderzoek uit. We bekijken wat goed past en gebruiken de kleuren en uitstraling die eventueel al in het verleden gebruikt is.

Waar onze creatieven echt voor warmlopen is het ontwikkelen van een grafisch ontwerp voor bedrijven waar nog geen lijnen uitgezet zijn. We noemen dit een communicatieconcept. Met dit communicatieconcept richten we onze blik op iedere manier van communicatie. Nieuwsgierig wat Blik Reclame heeft ontwikkeld op het gebied van grafisch ontwerp? Bekijk hier wat voorbeelden.