Expertise

Merkontwikkeling

Blik Reclame gelooft sterk in de kracht van een eerste indruk. Merkontwikkeling vormt hierbij niet alleen de grafische, maar ook de conceptuele basis van een merk en zet hiermee de toon. Dat gaat van huisstijl tot fotografie. Maar ook video, infographics, de typografie en verhouding tussen tekst en beeld.

Een professionele huisstijl is een goed begin. Om onder de aandacht te komen en blijven is actie nodig. Samen met u bepalen wij de strategie om nieuwe klanten te bereiken. Laat ons creatieve brein kraken voor de mooiste en pakkendste concepten.

Webdesign


Wat wij creëren reflecteert de ideeën van onze opdrachtgever. Geen standaard templates, maar een site vanuit de visie van het bedrijf. Wij vallen onze partijen niet lastig met technische details, we leggen ze uit hoe het werkt!

Welke doelstellingen liggen er? Wat is de gewenste conversie? Online strategie is daarbij essentieel. Blik Reclame helpt graag met het creëren van een gedegen en effectieve online strategie.
Van idee tot conversie optimalisatie. Van tekst tot techniek.

Benieuwd naar een voorbeeld? Bekijk eens een van deze websites

Strategie

Blik Reclame ondersteunt bedrijven en organisaties bij het creëren van een sterke marktpositie en het verbinden, boeien en binden met de markt. Het vergroten van hun merkwaarde. Hoe? Door een krachtige marketing- en communicatiestrategie neer te zetten.

Geen merk, geen bedrijf en geen mens is gelijk. Meer dan ooit zijn strategische keuzes essentieel voor merkbestaansrecht.
Wat doet mensen in jouw richting bewegen? Vanuit meerdere perspectieven bouwen wij mee aan de identiteit en versterken we het imago van bedrijven en organisaties.