Partner Stichting Present

Dan neem je net een stapje extra toch?

Erik Oude Nijhuis In vol ornaat op de koffiebus van Stichting Present Apeldoorn….en heel Apeldoorn gaat het zien. Voor Stichting Present Apeldoorn hebben wij als partner/ sponsor mee gewerkt aan een project; Een tegen eenzaamheid’.

Erik Oude Nijhuis is een van de gezichten geworden van dit mooie project met de naam Buurtkoffie Apeldoorn. Vanaf vandaag zal deze mooie (:-)) bus op diverse plekken in Apeldoorn te vinden zijn om samen met buurtbewoners een kop koffie te drinken.

Gewoon samen een kop koffie drinken is voor veel van ons de normaalste zaak van de wereld. Toch is dat niet voor iedereen het geval. Ook in Apeldoorn bestaat verborgen armoede en eenzaamheid. Hierop is een prijsvraag uitgeschreven door de Gemeente Apeldoorn. De koffiebus is het winnende idee. Het doel is om de buurt met elkaar te verbinden, mensen laagdrempelig uit te nodigen voor een kop koffie en een vriendelijk gezicht. Kosteloos. Het verlagen van eenzaamheid.

Diverse partners, vrijwilligers en geïnteresseerden hebben hard gewerkt aan dit project dat op 15 juni van start is gegaan. Blik Reclame is slechts een van die partners.

Nog even leuk om te vermelden dat het ontwerpwerk is gedaan door een van de Young professionals van Blik Reclame, Amber. Amber was aan het afstuderen voor haar studie Grafische vormgeving, dit project was haar op het lijf geschreven. Uiteraard is Amber mede hierdoor met vlag en wimpel geslaagd.

Voor Erik zal even moeten wennen dat zijn hoofd regelmatig voorbij komt rijden, maar alles voor het goede doel, niet waar?

Wil je dit project laagdrempelig steunen? Dat kan al door via de website een kop koffie te doneren. Vanaf eenmalig 2,50 steun je Buurtkoffie Apeldoorn en dat kan heel eenvoudig via de website: https://www.buurtkoffieapeldoorn.nl/doneren/