Reclamefolder laten ontwerpen

Creatieve reclame, vormgeving en drukwerk

Blik Reclame ontwerpt uw flyer, folder, brochure, gevelreclame, autobelettering of beurspromotie. Uw doelgroep en doelstellingen staan hierin centraal. Blik Reclame neemt u graag alle zorg uit handen. Uit het door ons ontwikkelde Communicatieconcept kan blijken dat een folder de het aangewezen medium zijn voor uw bedrijf.

Herkenbaarheid en indruk maken, dáár draait het om!

De vormgeving en de visuele identiteit vormen voor een belangrijk onderdeel het gezicht van uw bedrijf. Bij het ontwerp van uw reclameboodschap houden wij uw huisstijl ontwerp natuurlijk goed in de gaten om een optimale herkenbaarheid te waardborgen. Uw reclame uiting moet opvallen en prikkelen. Daar zorgen wij voor!

Reclame- en promotiedrukwerk


Indien gewenst verzorgen wij tevens het bedrukken van uw reclame en beurspromotie. Wij adviseren u op het gebied van papierkwaliteit, oplagen en speciale afwerkingen. We bedrukken niet alleen flyers, folders en brochures, maar ook alle vormen van promotie drukwerk zoals beursbanners, beursstands, spandoeken, vlaggen, premiums en relatiegeschenken met uw logo. Wij ontzorgen u van ontwerp tot levering bij u aan de deur! Alles onder één dak, dat is onze kracht!

Pakkende teksten nodig?

Naast het ontwerp van alle denkbare uitingen verzorgen we ook pakkende, commerciële en zoekmachine-vriendelijke content voor uw website of reclame uitingen.