Vacature Web developer

Als web developer ben je op de eerste plaats een leuke collega! Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de online oplossingen die wij onze klanten bieden.

Geen dag is hetzelfde.

Blik maakt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat onze vormgeefstudio een gaaf ontwerp maakt dat jij vervolgens omzet naar een goed werkende website of webshop. We werken veelal in WordPress maar gebruiken geen aangekochte thema’s. Ook het onderhoud van onze online producten verzorgen we zelf. Hosting hebben we uitbesteed.

Onze nieuwe collega heeft niet alleen technische kennis maar is ook in staat om mee te denken met onze opdrachtgever. Je werkt in een klein team van developers, vormgevers en marketeers. Kennis van WordPress is een absolute must, aangevuld met de nodige kennis van PHP.

Blik Reclame doet haar Slogan ‘Geen blabla’ eer aan.

Hard werken en veel lol maken, dat is wat ons typeert. Verder zijn de verhoudingen intern gelijkwaardig te noemen.
Wij zijn bereid om onze nieuwe collega op te leiden tot een ervaren developer maar het is heel belangrijk dat je de basis beheerst en een grote honger hebt naar persoonlijke ontwikkeling.
Wij werken in principe 4 dagen per week (32 uur is standaard) maar we staan ook open voor een collega die graag parttime wil werken. Minimaal 16 uur. Eigen vervoer is handig, maar er stopt ook een bus voor de deur.
Wij zoeken een langdurige samenwerking waarmee we samen ons bedrijf uit te bouwen. We zijn dus niet op zoek naar iemand die nu even extra tijd heeft. We ontvangen graag je cv met portfolio of een goede toelichting.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Maatregelen tegen het coronavirus:
Zonder Corona zouden we gezellig samen lunchen, dat gaat nu niet. Thuis werken is een optie.

Interesse gewekt? Neem dan contact op met Sanne: sanne@blikreclame.nl