Vacatures in de reclame

Stagiair 3e of 4e jaars

Omdat je als vormgever wil shinen!

Bij Blik Reclame stellen wij stageplaatsen beschikbaar voor 2 studenten die het gaaf vinden om zelfstandig te werken aan coole klussen. 

Zelfstandig?

Ja hoor, want bij ons run je in teamverband je eigen bedrijf en leer je alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap als reclamemaker. Zo mag je bijvoorbeeld je eigen ontwerpen maken en presenteren aan je klanten.

Is dat niet eng?

Nee hoor. Natuurlijk helpen we je en heb je de beschikking over een ervaren art-director, vormgever, content creator, en webontwikkelaar. Met z’n allen staan we klaar om jou ideeën tot leven te laten komen. Stap voor stap en jij bepaalt je eigen snelheid. 

Wat ga je doen bij?

Op basis van je ontwikkel punten maken we een plan. Misschien wil je wel websites ontwerpen of juist aan de slag met huisstijlen, communicatieplannen, fotografie, film, sociale media…alle aspecten komen aan bod. Alles is afhankelijk van waar je goed in bent!

Stagelopen voor Piet Snot?

Nee hoor! Bij Blik Reclame ontvang je een passende stagevergoeding. Daarnaast bieden we zelfs een leuke bonusregeling.

Nog meer leuks? 

  • Je werkt bij ons 36 uur in 4 dagen tijd. Dat betekent dat je iedere vrijdag vrij bent.
  • Ons tostiapparaat voeden we wekelijke lekker boterhammen tot een knapperige tosti.
  • We zijn gek op gamen in de pauze
  • Kantoorhonden Bart en Dirk komen regelmatig een bal brengen

Bereikbaar? 

Er stopt een bus bijna voor de deur en als je de chauffeur lief aan kijkt, dan zet hij je voor de ingang af. Liever niet met de bus? Dan is het een kwartier fietsen vanaf het station in Deventer of Twello.

Hoe bemachtig je een plaats bij ons?

Verras ons met een leuke brief samen met je portfolio of een voorbeeld van je werk. Stuur je gegevens naar: sanne@blikreclame.nl en wie weet…