Vormgeving

Een logo, huisstijl, verkeersbord, folder, flyer, poster… alles is vormgegeven. Met gevoel voor kleur, verhoudingen maar vooral van communicatie verzorgt Blik Reclame met veel enthousiasme de vormgeving van alle mogelijke middelen.

Vormgeving met of zonder ideeën?

Of onze klanten al een idee hebben of compleet blanco bij ons kantoor op de koffie komen. Blik Reclame neemt de tijd om te luisteren naar de vormgeving wensen van de klant. Wat hierbij vooral ook erg belangrijk is is het doel van het middel. Wat wil je bereiken met deze uiting? Gewapend met het gewenste doel gaan onze vormgever op onderzoek uit. We bekijken wat goed past en gebruiken de kleuren en uitstraling die eventueel al in het verleden gebruikt is.

Vormgeving from scratch

Waar onze creatieven echt voor warmlopen is vormgeving voor bedrijven waar nog geen lijnen uitgezet zijn. We noemen dit een communicatieconcept. Met dit communicatieconcept richten we onze blik op iedere manier van communicatie. Nieuwsgierig wat Blik Reclame heeft ontwikkeld op het gebied van grafisch ontwerp? Bekijk hier wat voorbeelden.