Webdevelopment

Van heel eenvoudig tot ingewikkelde webapplicaties, wij hebben de expertise gewoon in huis. Voor ieder budget en bijna alle toepassingen. Wat ons onderscheid? Daar kunnen we wel even over doorbomen, toch houden we niet van blabla, we luisteren liever eerst naar uw verhaal.

Bouwen aan online herkenbaarheid

 • Webdesign
 • websites
 • Webapplicaties
 • Webshops
 • Platforms
 • WordPress maatwerk
 • SEO
 • Landing pages
 • Onderhoud

De betekenis van web development luidt: een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website (of andere web oplossing) te maken heeft.

Web development in open source

Websites en andere weboplossingen kunnen in principe in elk systeem gemaakt worden. Of dat handig is, is echter een tweede vraag. Blik Reclame werkt in voor 99% met WordPress. WordPress is geschikt voor websites, maar niet voor webapplicaties.

WordPress is open source, oftewel vrij toegankelijk. Het grote voordeel hiervan is dat in feite elke developer (met kennis van het systeem) aan het project kan werken. Mocht je ooit dus van developer willen wisselen, dan kan het gemakkelijker. Achter gesloten systemen zitten vaak andere programmeertalen, wat het veranderen van een developer praktisch onmogelijk maakt. Je zit dus in feite altijd vast aan dezelfde bouwer.

Het webdevelopment proces ziet er bij Blik Reclame zo uit:

 1. Kennismaking met heerlijke koffie, thee of een blikje fris
 2. Ontwerp functioneel ontwerp (hierin bepalen we de functionaliteiten die een pagina nodig heeft)
 3. Ontwerpen van de verschillende pagina templates en functionaliteiten
 4. Feedback van de klant
 5. Programmeren van de website
 6. Oplevering op een afgeschermde server zodat de content geplaatst kan worden
 7. Oplevering van de website op het juiste domein
 8. Introductie CMS/systeem

Webdesign en web development

Als we het hebben over een website van het begin af aan opbouwen (waarbij dus ook een ontwerp nodig is), spreken we over webdesign en web development. Om de website vorm te geven is er namelijk een designer nodig, om uiteindelijk de website te ontwikkelen is er een developer nodig. Met andere woorden; de combinatie tussen webdesign en web development is erg sterk. Voeg je hier online marketing aan toe en je hebt een sublieme mix aan diensten die elkaar aanvullen. Blik Reclame beschikt over al deze disciplines. Dit maakt het proces een stuk makkelijker.Nieuwsgierig wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Nodig ons eens uit op de koffie?Plan direct uw kennismaking.