Website voor kinderopvang en scholen

Bij Blik Reclame begrijpen we hoe belangrijk het is om een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid te hebben. Daarom bieden wij op maat gemaakte websites die speciaal zijn ontworpen om de unieke behoeften van kinderopvangorganisaties en scholen te vervullen.

Voordelen van een website van Blik reclame:

  • Eenvoudig zelf aanpassingen doen
  • Ontwerp op basis van je huisstijl
  • Mogelijkheid om je huisstijl aan te laten passen op je website
  • Gemakkelijk informatie delen
  • Meer bezoekers op je website
  • Vergroot de kans op meer aanmeldingen
  • Goed zichtbaar op mobiele apparaten

Met onze expertise en creativiteit kunnen we een website voor je creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We zorgen ervoor dat jouw website de juiste boodschap overbrengt, de identiteit van jouw organisatie weerspiegelt en de interesse van ouders en leerlingen wekt.

Onze websites voor kinderopvangorganisaties en scholen zijn uitgerust met handige functies die specifiek zijn afgestemd op jouw sector. Denk aan inschrijfformulieren, een interactieve kalender,
foto- en videogalerijen, nieuwsbrieven en nog veel meer. Hiermee kun je eenvoudig informatie delen, evenementen aankondigen en de betrokkenheid van ouders vergroten.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website voldoet aan alle geldende privacyregels en veiligheidsnormen. Veiligheid en bescherming van persoonlijke gegevens zijn van het grootste belang, vooral als het om kinderen gaat. Met Blik Reclame kun je erop vertrouwen dat jouw website veilig en betrouwbaar is.

Ons team van ervaren webontwerpers en developers staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. We luisteren naar jouw wensen, begrijpen jouw doelen en werken nauw met je samen om een website te creëren die perfect past bij jouw kinderopvangorganisatie of school.

Kies voor Blik reclame en laat jouw kinderopvangorganisatie of school opvallen met een unieke en professionele website. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om online succes te behalen!

Technisch onderhoud website

Laat het technisch onderhoud van jouw WordPress-website over aan de professionals van Blik Reclame! Dit geld voor klanten van Blik Reclame. Maar ook als je nog geen klant bij ons bent kunnen we het technisch onderhoud van je website verzorgen.

Het technisch onderhoud van een WordPress-website kan tijdrovend en complex zijn. Gelukkig staan wij klaar om die last van jouw schouders te nemen.

Bij Blik reclame hebben we een team van ervaren WordPress-experts die gespecialiseerd zijn in het technisch onderhoud van websites. We zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is met de nieuwste WordPress versies, thema’s en plugins. We controleren regelmatig op beveiligingsupdates en voeren deze snel en efficiënt door, zodat jouw website altijd beschermd is tegen dreigingen van buitenaf.

Kies voor het gemak, de gemoedsrust en de expertise van Blik Reclame voor het technisch onderhoud van jouw WordPress-website. Concentreer je op jouw kernactiviteiten en laat ons zorgen voor de technische kant. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw website probleemloos en optimaal te laten draaien!

Website voor kinderopvang en scholen: Wat kost deze website?

De kosten voor een nieuwe website zijn afhankelijk van een aantal factoren waaronder de functionaliteiten maar ook of je maatwerk wenst of niet. Ben je klant bij KOVnet? Dan mag je altijd rekenen op een mooie korting, de prijzen beginnen vanaf 1500 euro.