WordPress Apeldoorn

WordPress Apeldoorn

Waarom een WordPress website laten maken in Apeldoorn?

De meeste mensen stellen zichzelf de vraag “Waarom zou ik een ander mijn WordPress website laten bouwen, terwijl ik zelf ook wel redelijk veel technische kennis heb? Eigenlijk is daar een heel logisch antwoordt op, want niet iedereen die mooi een gebouw kan schilderen kan het ook bouwen. Er zijn veel mensen die een WordPress website in elkaar kunnen zetten, belangrijk om te weten is wel dat jou website het visitekaartje is naar de buitenwereld. En daarom is het wel slim om dit door een specialist te laten doen.

Waarom zou je contact moeten opnemen met een WordPress specialist?

Wij zijn een bedrijf dat veel werkt met WordPress en hebben veel kennis en ervaring over het programma. Dat is natuurlijk heel belangrijk aangezien jij graag een website wil die opvalt in de zoekmachines maar ook goed beveiligd is. Daarom is het zeker verstandig om gewoon een keer contact met ons op te nemen om zo de mogelijkheden te bespreken.

Blik Reclame is de beste WordPress specialist in de buurt van Apeldoorn!

Wij vinden het belangrijk om WordPress maatwerk te leveren! Op het moment dat je ervoor kiest om ons in te schakelen, gaan wij direct bezig met het maken van het ontwerp met behulp van de huisstijlen van jou bedrijf. Wij staan garant voor een website die zowel van de voorkant als de achterkant goed in elkaar zit. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over het onderhoudt want ook dit kan door ons worden gedaan! Hierdoor kan jij je focussen op je core business en heb je geen zorgen over je website.

Mocht je nog vragen willen stellen of vragen wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

3 voordelen van WordPress

1. Eenvoudig contentbeheer: Het contentbeheersysteem van WordPress maakt het gemakkelijk om inhoud te maken, bewerken en publiceren. Met de WYSIWYG-editor kun je inhoud opmaken zonder enige kennis van HTML.

2. Beveiliging: WordPress neemt beveiliging serieus en er worden regelmatig updates uitgebracht om eventuele kwetsbaarheden aan te pakken. Door best practices te volgen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het bijwerken van thema’s en plug-ins, kun je je WordPress-site veilig houden.

3. Schaalbaarheid: Of je nu een kleine persoonlijke blog hebt of een grootschalige zakelijke website, WordPress is schaalbaar. Het kan groeien en evolueren naarmate je bedrijf groeit, zonder dat je de basisstructuur hoeft te veranderen.

Hoe kan een bedrijf met een WordPress-site zijn SEO verbeteren in 3 stappen?

1. Kies een SEO-vriendelijk WordPress-thema: Kies een thema dat geoptimaliseerd is voor zoekmachines, met schone code, goede laadsnelheid en responsief ontwerp.

2. Gebruik SEO-plug-ins: Installeer SEO-plug-ins zoals Yoast SEO of All in One SEO Pack om belangrijke SEO-functionaliteiten toe te voegen. Zoals het optimaliseren van meta-tags, het genereren van sitemaps en het beheren van SEO-titels en -beschrijvingen.

3. Optimaliseer je URL-structuur: Zorg ervoor dat je URL’s logisch en zoekmachinevriendelijk zijn. Gebruik relevante trefwoorden en maak gebruik van permalinks.