Building For Jobz

Building For JobZ heeft zich in de afgelopen jaren bewezen in de personeelsbemiddeling in verschillende vakgebieden zoals de bouw, infra, facilitair en techniek. Met een klein en toegewijd team maken we onze belofte waar: groeien in je job! Zowel voor werkgevers als werknemers het ultieme doel.

Wat iedereen wel weet is dat goed personeel schaars is. Het liefst vinden we meteen de kandidaat die er vanaf dag 1 staat en moeiteloos in de nieuwe rol instroomt, waarmee het tekort opgelost is.

Maar niets is minder waar, lange zoektochten, eindeloze gesprekken, en last minute afwijzingen, het is aan de orde van de dag.

Building for Jobz weet hoe dit werkt en hebben zich gespecialiseerd. Ze kennen het speelveld en doorzien de ongeschreven regels.

Wil jij ook een website die voor je werkt?

Een logo, huisstijl en overzichtelijke website waarmee je als merk toekomstproof bent. Een website die voor jou werkt in plaats van andersom. Een platform dat uitstraalt waar je als bedrijf voor staat. Samen met Cliënten bouwen aan de toekomst binnen (veelal) de vastgoed sector. Dat is de opdracht die wij voor dit bedrijf hebben uitgevoerd.

Building For JobZ richt zich op de vraag naar personeel op het brede gebied van Bouw & Techniek en Facilitair en ondersteunende diensten. Ons streven is natuurlijk gericht op de beste kandidaat voor de job, maar de praktijk wijst uit, daar is meer voor nodig dan alleen een CV voorleggen!

Vandaar dat zij een stap verder gaan en werken met opdrachtgevers en kandidaten aan de ontwikkeling van de persoon in kwestie. Dat doen zij met coaches, mannen en vrouwen die dagelijks actief zijn in de sector en die begeleiding geven on the job. Dat noemen wij: Groei in je functie!