Over ons

Een professionele huisstijl is een goed begin. Waar we echt goed in zijn is creatieve communicatie. Om onder de aandacht te komen en blijven is actie nodig. Samen met u bepalen wij de strategie om nieuwe klanten te bereiken. Hiervoor zetten we alle mogelijke moderne middelen in. Laat ons creatieve brein kraken voor de mooiste en pakkendste concepten.

Reclamebureau zonder bla bla..

Blik Reclame is gestart in 2007. Als Art Director was Erik daarvoor actief bij diverse reclamebureaus in de regio Zwolle en Deventer. Met deze ervaring koos Erik er voor om, met zijn eigen visie, Blik Reclame te starten. Geen bla bla is iets waar wij, nu al meer dan 14 jaar, voor staan. Geen gedoe uit de hoogte, onbegrijpelijke termen of moeilijke ticket systemen voor je vragen. Gewoon bellen en/of mailen werkt bij ons gewoon goed. Belangrijk voor ons en onze klanten is dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Hierdoor is er altijd duidelijkheid en weet jij als klant altijd wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten.

Het vaste team van Blik Reclame

Onze Young Professionals

Ieder half jaar bieden wij, naast het vaste team, plek aan 2 of 3 Young professionals uit het reclame vak. Onze Young professionals werken zelfstandig aan mooie projecten voor kleine bedrijven. Zo leren ze het ECHTE werk en nog veel meer. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten:

  1. Kleine bedrijven kunnen tegen een vriendelijk tarief professionele reclame uitingen laten maken zoals website, logo, folder of een flyer.
    Daarmee draag je ook nog eens bij aan MVO
  2. De young professionals leren het reclamevak in de praktijk. Doordat ze zelfstandig met hun opdrachtgevers communiceren en werken, ontwikkelen ze verantwoordelijkheid en eigenaarschap/ ondernemerschap.
Op de foto: Amber, Sanne, Jochem & Jaimy