online marketing zoekwoordenonderzoek

Vacature online marketeer

Blik Reclame zoekt een online marketeer. Onze online marketing portefeuille groeit als een malle! Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Online marketeer is misschien niet de beste term voor deze veelzijdige baan, we noemen het liever: Conversiekanjer of creatief Google-brein.

Je zorgt dat meer website bezoekers van onze klanten overgaan tot actie en aankoop. Je haalt dus meer uit de bezoekers van een website door slim en soms creatief aan de slag te gaan.

Ons enthousiaste team bestaat uit: Een grafisch art-director, sales & marketing, een tekstschrijver, een web programmeur, een grafisch vormgever en een technische helpdesk.

Wat gaaf is?

Er is enorm veel vrijheid. Je bepaalt samen met ons team je werkzaamheden en maakt zelf een plan van aanpak met de klant. Als het bij je past dan neem je ook je klant mee op de reis naar meer conversie en bezoekt en spreekt ze regelmatig.

Wat jij ons te bieden hebt?

Allereerst ben je gewoon een fijn mens met een open persoonlijkheid. Je achtergrond kan heel divers zijn. Je hebt bijvoorbeeld een marketingopleiding, ict, multimedia of grafisch op minimaal MBO niveau.

Daarnaast heb je een goed beeld van wat een online marketeer doet en ben je in staat om dat uit te leggen. Kennis van webapplicaties en of WordPress is wel heel handig. Je bent op zoek naar een baan voor minimaal een jaar of langer zodat we beiden kunnen investeren in de toekomst.

Wat wij je bieden?

Daar gaan we het eens rustig over hebben. Wij vinden het heel belangrijk dat je lekker in je vel zit. Wat je daarvoor nodig hebt is voor iedereen verschillend en voor ons als werkgever dus maatwerk.

De sollicitatie:

Een dikke brief vinden we niet nodig maar we zijn wel heel benieuwd wat jij als online marketeer zou veranderen aan onze eigen website. Dat zal dan ook een vraag zijn die we aan je stellen.

Wil je meer weten of een gesprek? Gewoon mailen of bellen is helemaal ok.

Wil jij werken als online marketeer of wil je graag dit vak leren? Dan komen we graag met je in contact