Business Evenementen.com

Business Evenementen.com is een online plek waar bedrijven samen komen om te netwerken, kennis te delen, te inspireren en te leren! En zodra het even kan, gaan zij ook weer aan de slag met live events zoals congressen en startersdagen. Business Evenemeneten.com.

n 2015 begonnen in het Zuiden des lands als “spin-off” van ons media & evenementenbureau (wat reeds 30 jaar bestaat) kregen zij het verzoek om mooie nieuwe evenementen te ontwikkelen in andere plekken in Nederland. Aanvankelijk gericht op een specialisatie van events voor startende ondernemers nam dit door grote interesse een enorme groei. Inmiddels is het dynamische bedrijf uitgegroeid tot een landelijk evenementenbureau met ongeveer 30 zakelijke evenementen per jaar. Dit varieert van startersevenementen, ondernemersdagen, awardshows en thema gerelateerde congressen over werkgelegenheid, internationaal ondernemerschap en toekomstige ontwikkelingen. Bekijk hier het portfolio.

Blik Reclame steunt dit initiatief met een sponsorovereenkomst en natuurlijk met de ontwikkeling van dit online platform.

Specialisten in live en online events

Wij helpen uw marketingdoelstellingen te realiseren

Wij zijn Businessevenementen.com. Hét landelijke platform voor diverse zakelijke events, van live bijeenkomsten tot online events. Wij halen onze passie uit het ondersteunen van het behalen van (groei)ambities bij onze opdrachtgevers en bezoekers via de mooiste manier om beleving toe te voegen aan je marketing: events

Voor onze bezoekers organiseren wij evenementen waarin beleving, inspiratie en kennisdeling centraal staan. Hiermee helpen wij zowel onze opdrachtgevers als onze bezoekers aan de realisatie van hun doelstellingen op het gebied van zichtbaarheid, klanten vinden en binden. Wij bieden dit aan via 1,5 meter coronaproof live of hybride events, of volledig online.