Slechte service hostingbedrijven

“Hostingbedrijven laten hun klanten in de steek met slechte service!

Als reclamebureau hebben we dagelijks te maken met verschillende technologische aspecten, waarvan hosting een essentieel onderdeel is. Het succes van onze klanten hangt grotendeels af van de prestaties en betrouwbaarheid van hun websites. Helaas moeten we erkennen dat we ons de laatste tijd enorm ergeren aan de slechte service die we van hostingbedrijven ontvangen.

Problemen met mail?

Heb je problemen met mail? zie dan maar eens iemand aan de telefoon te krijgen die het voor je oplost! Of je maakt als bedrijf braaf een ticket aan en vervolgens moet je 3 dagen wachten op een reactie in het Engels. Dat is toch ontzettend irritant?! Geen wonder dat bedrijven dan een beroep doen op de webontwikkelaar om te bemiddelen, helaas een tijdrovend klusje…

Bedrijven reageren in het Engels

Een goed functionerende website is cruciaal voor het behalen van online succes. We werken hard aan het creëren van aantrekkelijke en effectieve content, ontwerpen prachtige websites en zorgen ervoor dat de online marketingstrategieën van onze klanten naadloos aansluiten op hun doelgroep. Echter, zelfs met al onze inspanningen, kunnen we onze doelen niet bereiken als de hostingdienst tekortschiet.

‘Als ondernemer leren we het al vroeg, alles draait om betrouwbare diensten en service. Veel hostingbedrijven denken daar anders over.’

Hostingbedrijven hebben geen telefoon?

Een van de grootste problemen waar we tegenaan lopen, is de gebrekkige klantenservice van hostingbedrijven. Wanneer er zich een probleem voordoet, verwachten we een snelle en doeltreffende reactie. Helaas worden we vaak geconfronteerd met lange wachttijden, onbeantwoorde e-mails en gebrek aan opvolging. Dit resulteert in onnodige vertragingen bij het oplossen van technische problemen, wat onze deadlines en de tevredenheid van onze klanten in gevaar brengt.

Zo flexibel als een hark!

Een ander pijnpunt is het gebrek aan flexibiliteit en schaalbaarheid bij sommige hostingbedrijven. Als reclamebureau hebben we te maken met klanten die groeien en veranderingen in hun behoeften doormaken. Het is van cruciaal belang dat het hostingbedrijf ons de mogelijkheid biedt om snel en eenvoudig aanpassingen te maken aan de hostinginfrastructuur. Helaas worden we soms geconfronteerd met beperkingen en onnodige obstakels, wat een soepele overgang naar een groter hostingpakket of een betere configuratie bemoeilijkt.

Het lijkt erop dat sommige hostingbedrijven hun verantwoordelijkheid ten opzichte van hun klanten niet serieus nemen.

We hebben hostingbedrijven nodig die proactief zijn, die meedenken met onze behoeften en die ons ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke online ervaring voor onze klanten. Een goede hostingprovider moet een betrouwbare partner zijn, die ons helpt om onze doelen te bereiken in plaats van ze in gevaar te brengen.

Goedkope hosting

Er zijn in de markt een aantal partijen die goedkoop hosting aanbieden. Onthoud vooral dat een aantrekkelijk hostingtarief precies biedt waar je voor betaalt. Meestal gelden de lage kosten ook alleen voor het eerste jaar en daarna betaal je bij sommige partijen tot het vierdubbele! Ons advies is eigenlijk altijd: kies voor service en een degelijke dienstverlening, betaal gewoon een paar tientjes per jaar meer als de service goed is.

Oplossing voor gebrekkige hostingservice

Dat gezegd hebbende zijn er gelukkig veel partijen die het wel goed doen! Bij Blik Reclame werken we uitsluitend met de beste partijen uit de markt! En daarom hebben wij gekozen voor een partner MET telefoon en met echte medewerkers en namen. Voor ons is dat heel vanzelfsprekend. De kosten zijn heel vriendelijk en bedragen nog geen 100 euro per jaar (afhankelijk van je website/ webshop enz.).

Voor een goede en veilige hosting kun je ons gewoon bellen of mailen. We staan je graag te woord bij klachten, vragen of hulp. Heel normaal toch?”