Een nieuwe maatwerk website. Perfect op jouw specifieke wensen gemaakt.

Een website ontwikkel je voor nu en voor de toekomst. Je wilt Iets betekenen, voor je eigen organisatie en voor je doelgroep. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie. Wij maken duurzame websites. Volledig uit te breiden met alle functionaliteiten die je maar kunt bedenken. Toegankelijk voor iedereen, op ieder gewenst moment op iedere gewenste plek en met ieder device. Heb jij een website nodig? Blik Reclame maakt het samen met jou mogelijk.

Strategie en advies

Een maatwerk website ontwikkel je met een reden. Of het nu gaat om leads, conversie of een andere vorm van interactie met je doelgroep. Iets betekenen voor  jouw organisatie en voor je doelgroep, dat is waar het om gaat.  Alle keuzes die we maken, dragen hier aan bij. We adviseren over internet marketing, helpen met het opstellen van online doelen en KPI’s en doen doen audits op code, kwaliteit en veiligheid. Alles op maat gemaakt.

WordPress development voor je maatwerk website

Onze WordPress websites zijn vernieuwendgebruiksvriendelijk en toegankelijk. We kijken niet alleen naar het moment van opleveren, maar houden rekening met doorontwikkeling en onderhoud. Met flexibele onderdelen die over 5 jaar nog te gebruiken zijn. Wij werken volgens ontwikkel­standaard­en en met versie- en issue­beheer­software.

Beheer jouw Maatwerk website

Onze maatwerk websites worden zo geprogrammeerd dat alles eenvoudig aan te passen is door onze klanten. We maken er geen zoektocht van, alles is helder en overzichtelijk te vinden. Onze maatwerk websites worden ondersteund door een video handleiding. Zo wordt het aanpassen van de maatwerk website een makkie.

SEO als belangrijke toevoeging aan je maatwerk website

Zoekmachine Optimalisatie zorgt ervoor dat je meer relevante bezoekers aantrekt, naar jouw website via de zoekmachines. Echter optimaliseer je niet voor de zoekmachine maar vooral voor de bezoeker oftewel jouw doelgroep; jouw potentiële klant. Wij vinden het enorm belangrijk dat jouw maatwerk website goed gevonden wordt op internet. Anders hadden we ook niet zoveel moeite hoeven doen om een maatwerk website te ontwikkelen. Meedoen op de juiste zoekwoorden is hierbij erg belangrijk. Onze specialisten adviseren hier graag over.

Waarom Blik Reclame jouw maatwerk WordPress website zou moeten maken?

Natuurlijk zijn er heel veel bedrijven die samen met jouw een website of webshop kunnen ontwikkelen. Als je een template website wil gebruiken zijn het er nog wel 10x zoveel. Blik Reclame maakt jouw maatwerk website zonder gedoe. Onze klanten kunnen dit beamen. We ontwerpen alle pagina’s die we nodig denken te hebben voor jouw nieuwe website op basis van jouw wensen. Na goed overleg en akkoord op het ontwerp gaat onze WordPress developer deze pagina’s omzetten in een, op maat gemaakt, WordPress thema. Zo gebruik je de voordelen van WordPress met de vrijheid van een maatwerk ontwerp dat volledig past bij jouw bedrijf.

Klein budget maar grote wensen?

Blik Reclame heeft ook een prachtig programma voor bedrijven met een klein budget maar grote wensen. Lees hier meer over de mogelijkheden.