Reclamebureau Zwolle


Ieder bedrijf is anders. Dat geld natuurlijk ook voor een reclamebureau in Zwolle. Wat wij in de 20 jaar die wij in het reclamevak zitten vooral zien is dat er veel soorten bureaus zijn. Wat zijn de valkuilen van de meeste bureaus?

  • Veel bureaus doen enkel wat er gevraagd wordt en denken niet goed na ‘of’ de vraag wel de juiste is.
  • Vaak blijven de gemaakte middelen eigendom van het reclamebureau
  • Er wordt vaak gewerkt met ‘wurg’contracten
  • Als het nieuwe er af is is het bureau niet meer te vinden.

Wat maakt Blik Reclame nou zo leuk?

Blik Reclame is gevestigd in Terwolde. Dit is vlak bij Deventer, Zwolle en Apeldoorn. Wij vinden het prettig om iedere klant die bij ons komt eerst goed te leren kennen. We komen dus graag bij onze klant op de koffie. Hierdoor krijgen we een gevoel bij het bedrijf. Hoe komen de klanten binnen? Wat zien de klanten? Wat is de sfeer? Wie komen ze als eerst tegen? Door dit helder te hebben kan er ook een beter communicatieplan gemaakt worden, want de uitstraling sluit naadloos aan op de ervaring die de klanten zullen hebben als ze bij onze klant op bezoek komt.

Daarnaast werken we erg transparant. Vooraf maken we een heldere uren inschatting en dit wordt netjes bijgehouden.. Gaan we hier overheen? Dan zullen we dit vooraf communiceren. Je komt dus niet voor onverwachte hogere kosten. Dit vinden we zelf ook fijn als we met onze partners werken, dus waarom zouden we anders doen naar onze klanten.

Dus ben jij op zoek naar een reclamebureau in Zwolle? Bel eens met 0571 760055 en nodig ons eens uit op de koffie. Kijk anders even snel op onze contact pagina

Liever bij ons op de koffie? Je bent meer dan welkom. Onze JURA koffiemachine met koffie van onze klant Echt Koffie biedt de juiste koffie voor een prettige kennismaking.

Wat mag ik van een Reclamebeau in Zwolle verwachten?

Van een reclamebureau mag je verwachten dat ze erg goed luisteren naar de wensen, maar ook dat ze je tips geven. Zij zijn de professionals. Wat wij vaak merken is dat er vaak veel onduidelijkheid is wat er gedaan wordt. Blik Reclame is altijd transparant. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wel zo fijn! Kom eens kennismaken met onze professionals.