WordPress Updates

Mailing sturen vanuit je website

Wij ontvingen de afgelopen periode regelmatig klachten over het werken met Mailchimp. Door de verschillende Mailchimp updates is het er niet gemakkelijke op geworden. Ook de kosten zijn gestegen. Wij adviseren daarom nu Mailpoet waarmee je vanuit de website een mailing kunt sturen. We helpen je graag met de installatie.

Yes! De nieuwe WordPress versie 5.6 is uit!

Doet Blik Reclame je technische onderhoud? Dan mis je gelukkig niks en zorgen we dat alle updates worden gedaan. LET OP! Ga niet zomaar zelf aan de slag met deze updates, deze kan gevolgen hebben voor de indeling van een maatwerk website.

Net als eerdere releases, bevat WordPress 5.6 verschillende versies van de Block Editor die de bewerkingservaring verbeteren voor WordPress gebruikers die de Gutenberg plugin nog niet hebben geïnstalleerd op hun websites of deze hebben bijgewerkt.

Maar niet alles in deze update draait om de Block Editor. Er zijn verschillende features toegevoegd aan de WordPress core, automatische updates voor grote (major) releases, betere ondersteuning voor PHP 8.0 en Application Passwords voor REST API verificatie.

Maar dat was het nog lang niet! In WordPress 5.6 zien we ook nog verbeteringen in toegankelijkheid, betere UI, talloze bug fixes en een enorme lijst met wijzigingen voor ontwikkelaars. En dat is dan weer goed nieuws voor ons!