Mijn website geeft een php melding

Bekijk het stappenplan naar de oplossing:


Mijn website geeft een php melding of een foutmelding, wat kan ik doen? Als uw website storingen vertoont na een update van PHP, zijn er een aantal stappen die u kunt nemen om dit op te lossen.

Let wel op!: Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het updaten van de PHP-versie van uw website, omdat dit problemen kan veroorzaken. Door onderstaande stappen te volgen kom je wellicht een heel eind.

Laat je je website onderhouden door Blik Reclame? Neem dan eerst contact op voor gratis advies!

  1. Controleer of uw webhost ondersteuning biedt voor de nieuwe versie van PHP die u hebt geïnstalleerd. Niet alle webhosts ondersteunen de nieuwste versie van PHP, dus het is belangrijk om te controleren of uw host compatibel is.
  2. Controleer of de foutmeldingen van uw website u meer informatie geven over het probleem. Zoek naar specifieke foutcodes of berichten die u kunnen helpen het probleem op te lossen.
  3. Controleer of alle plugins en thema’s van uw website compatibel zijn met de nieuwste versie van PHP. Het kan zijn dat sommige van deze extensies niet compatibel zijn met de nieuwe versie van PHP, waardoor de website storingen veroorzaakt.
  4. Als u niet zeker weet hoe u het probleem kunt oplossen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van uw webhost of een ervaren ontwikkelaar inschakelen om u te helpen bij het oplossen van de storing.
  5. Als laatste redmiddel kunt u overwegen om terug te keren naar een eerdere versie van PHP die wel compatibel is met uw website. Maar wees voorzichtig bij het teruggaan naar oudere versies, omdat dit ook nieuwe beveiligingsrisico’s kan veroorzaken.

Begint het van bovenstaande informatie te duizelen of wil je geen enkel risico lopen? Neem dan contact met ons op. Vaak is de handeling voor ons eenvoudig of kunnen we voorzien van een goed advies. Ook voor een goede hosting service en het onderhouden van je website kan je bij Blik Reclame terecht, zelfs als wij je website niet hebben ontwikkeld ben je hartstikke welkom!

Joomla website geeft storing:

Heeft u een Joomla website die ineens storing geeft? Dan is ook dit een bekend probleem! In dat geval is er weer net iets anders aan de hand. De oplossing ligt net een beetje anders, lees hier wat je kan doen: Lees meer